Όσοι έζησαν τη δεκαετία του '80, δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον «Ιππότη της Ασφάλτου».

Με το χαρακτηριστικό μαλλί, τα καρό πουκάμισα και τα στενά τζιν, ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ έγινε sex symbol της εποχής, η μουσική των τίτλων γράφτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη και το αμάξι που έμεινε στην ιστορία ως ΚΙΤΤ, έγινε ο διακαής πόθος κάθε αρσενικού στον πλανήτη.

Καιρός να ξαναβρεθούμε στο τιμόνι!

Ο Τζάστιν Λιν, ο άνθρωπος πίσω από την καλολαδωμένη μηχανή των «Fast & Furious», έρχεται να πατήσει γκάζι σε μία κούρσα που θα μας πάει χρόνια πίσω.

Ο Λιν θα συνεργαστεί με το NBC και τη Machinima για την επανεκκίνηση του «Ιππότη της Ασφάλτου», της θρυλικής σειράς του '80 με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ, πριν ξεκινήσει να τρέχει στις παραλίες του «Baywatch».


Η σειρά θα έχει παραγωγό τον Λιν και στόχο να κάνει πρεμιέα μέσα στο 2017. Σύμδωνα με τον Τσαντ Γκάσταϊν, Διευθυντή της Machinimia: «Ο "Ιππότης της Ασφάλτου" είναι ένα εικονικό φραντσάιζ, με ιδέες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αυτονομία των οχημάτων σε εποχές που φάνταζαν ως επιστημονική φαντασία και τώρα είναι επιστημονικά γεγονότα.

Ο Τζάστιν είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες της γενιάς του και δεν μπορούσε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί του για την αναγέννηση του "Ιππότη" για μια νέα γενιά θαυμαστών».

Η πρωτότυπη σειρά «έτρεξε» για τέσσερις σεζόν από το 1982 ως το 1986, αλλά έδραιώθηκε ως σήμα κατατεθέν της ποπ κουλτούρας των '80s.

Η ιδέα της σειράς δεν εξαντλήθηκε και έδωσε συνέχειες και προσαρμογές, συμπεριλαμβανομένων δυο τηλεταινιών (1991 και 1994), έναν νέο κύκλο το 1997 που διήρκεσε μόλις μία σεζόν, το τηλεοπτικό reboot του 2008, που κόπηκε μετά από μόλις μία σεζόν.

Για αρκετά χρόνια υπήρξαν επίσης πολλές προσπάθειες για την επανεκκίνηση του «Knight Rider» στη μεγάλη οθόνη, αλλά χωρίς επιτυχία.


Categories:

Leave a Reply