Η αξιοζήλευτη σιλουέτα της είναι αποτέλεσμα πειθαρχημένου διατροφικού προγράμματος και άσκησης. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν απέκτησε το σώμα που σήμερα απολαμβάνει από την μια μέρα στην άλλη.

Προσέχει την γραμμή της συστηματικά και βέβαια, όπως και η ίδια έχει δηλώσει, όσο περνούν τα χρόνια, η προσοχή της στο σώμα της είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Από την διατροφή μας εξαρτώνται πολλά πράγματα, όχι μόνο το βάρος μας. Έτσι η απώλεια κιλών μπορεί να είναι το ζητούμενο, αλλά τα μαλλιά, η επιδερμίδα, τα άκρα μας πρέπει να είναι και να φαίνονται εξίσου υγιή. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει βρει την «χρυσή τομή» με την Hamptons Diet.

«Hamptons Diet»

Μια δίαιτα που είναι γνωστή για τα θεαματικά της αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αγαπητή σε πολλές σταρ του εξωτερικού, η Hamptons Diet μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους 2 κιλών ακόμα και σε μία εβδομάδα, όπως υποστηρίζει ο δημιουργός της, γιατρός Fred Pescatore.

Η «Hamptons Diet» λοιπόν βασίζεται σε τροφές πλούσιες σε καλά λιπαρά και περιορίζει τους υδατάνθρακες.

Στόχος του διαιτολογίου είναι οι 1000-1200 θερμίδες ημερησίως. Η «Hamptons Diet» στηρίζεται κυρίως στην κατανάλωση άπαχου κρέατος με πρωτεΐνη, σε τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες, σε λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες, σε τροφές με καλά λιπαρά και σε τροφές με ω3 λιπαρά οξέα (λιπαρά ψάρια, σολομός, ελιές, αβοκάντο).


Categories:

Leave a Reply