Τα πρώτα ραντεβού είναι δύσκολα. Τι θα πεις; Πώς θα πάει; Θα είναι όσο cool φαίνεται με βάση το stalking σου στον ιντερνετικό του λογαριασμό; Το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να ανησυχείς είναι μόνο αν θα σηκωθεί η φούστα σου απ΄τον αέρα μπροστά σε όλον τον κόσμο. Αυτό και τέσσερα άλλα ρούχα που μάλλον δεν έπρεπε να φορέσεις σε ένα πρώτο ραντεβού, παρακάτω.

1. Ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι τακούνια

Ανεξάρτητα με το πόσο όμορφα δείχνουν στην αρχή της βραδιάς, ένα ζευγάρι τακούνια που δεν έχεις 'ανοίξει' ακόμα είναι πολύ πιθανό να σε προδώσουν στη μέση του ραντεβού. Διάλεξε ζευγάρια που ξέρεις πως θα μπορείς να τα περπατήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
2. Οτιδήποτε που δεν είσαι άνετη φορώντας το

Μία mini φούστα που ανησυχείς πως είναι πολύ κοντή. Ένα φόρεμα που σε κάνει να νιώθεις σαν να πρέπει να ρουφάς την κοιλιά σου. Μπορεί να πιστεύεις πως αυτά τα ρούχα θα διαβαστούν ως 'sexy', το να μην μπορείς να κάτσεις στην καρέκλα σου όμως δεν είναι. Να μαζεύεις τα μανίκια σου και να φτιάχνεις το σουτιέν σου, μπορεί να δείξεις ως ανασφαλές, οπότε, διάλεξε κομμάτια που δείχνουν ανεπιτήδευτα και δεν χρειάζονται την προσοχή σου όλη την ώρα.
3. Υπερβολικό άρωμα

Περισσότερο θέμα ομορφιάς παρά μόδας, αλλά αξίζει να το πούμε: Λίγο άρωμα είναι ελκυστικό -η επίθεση στα ρουθούνια του ραντεβού σου (και των γύρω σας) είναι αρνητικό. Με προσοχή, λοιπόν.
4. Κάτι ακατάλληλο για το μέρος

Λίγη έρευνα δεν βλάπτει. Όταν μάθεις πού θα πάτε, βρες το μέρος στο Internet και δες τι είδους χώρος είναι. Βασικά, απλά δεν θέλεις να εμφανιστείς σε ένα χαλαρό μπαρ με τουαλέτα. Το να έχεις ντυθεί ακατάλληλα θα σε κάνει να νιώσεις άβολα και να δίνεις περισσότερη προσοχή στο τι φοράς παρά στο ραντεβού.
Τι θα έπρεπε να φορέσεις: Κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις *υπέροχη*

Αυτό φυσικά έχει να κάνει με το άτομο, αλλά σκέψου μία στιγμή που ένιωθες υπέροχα και σκέψου τι φορούσες. Και φόρα αυτό. Τόσο απλό: Ντύσου για τον εαυτό σου και η αυτοπεποίθησή σου θα φανεί.

ladylike.gr


Categories:

Leave a Reply