Ελένη εσύ super star! Ότι η Ελένη είναι η...
Απόλυτη, είναι ένα γεγονός αναμφισβήτητο. Ακόμα και τώρα που το φουρό της "βασίλισσας" της μεσημεριανής ζώνης έχει τσαλακωθεί και η... "τιάρα" της έχει θαμπώσει, η Ελένη είναι μόνο μία. Η Ελένη είναι το μεγαλύτερο brand-name της εγχώριας σόου-μπιζ!

'Ετσι, είναι φυσικό οι στρατιές των φαν που διαθέτει να θέλουν να ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το τι κάνει, που βρίσκεται, τι της αρέσει, τι την χαλάει, πως περνάει την μέρα της, σε τι δεν μπορεί ν ΄αντισταθεί!

Έφτασε ,λοιπόν, η ώρα λατρεμένη να μάθεις ακόμα κάτι για την Ελένη που ίσως δεν το γνώριζες! Ξέρεις τι κάνει η Ελένη όταν έχει... διαφημίσεις; Ξέρεις τι κάνει όταν η "Ελένη" της είναι σε break πως περνά την ώρα της στο πλατό;

Η Ελένη έχει γίνει δινή φωτογράφος. Δεν σταματά στιγμή να αποθανατίζει με το τάμπλετ της στιγμές που είναι μαζί με τους συνεργάτες της. Αυτό έκανε και σήμερα και μάλιστα, φρόντισε να ανεβάσει και την σχετική φωτογραφία στα social-media.

Βλέπουμε ,λοιπόν, σε δράση τον Βασίλη Μπουλούμπαση, τον κομμωτή της Ελένης, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο να περιποιηθεί την ατίθαση κόμη του Γρηγόρη Γκουντάρα! Από κοντά και η πάντα θεά, Κατερίνα Ζαρίφη Το μήνυμα της Ελένης που συνοδεύει την φωτογραφία είναι : "Θέλει να είναι πάντα καλοχτενισμένος"!!!



Categories:

Leave a Reply