Περισσότεροι από 400 Eυρωπαίοι ηγέτες της πολιτικής αεροπορίας και σημαντικοί παράγοντες της βιομηχανίας από εταιρείες μέλη του ERA, παρακολουθούν τη διοργάνωσε από χθες, η οποία θα ολοκληρωθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών αύριο 19 Οκτωβρίου.
Χαρακτηριστικά, όλη η αφρόκρεμα της περιφερειακής αεροπορικής βιομηχανίας της Ευρώπης, οι κατασκευαστές μεσαίων (Embraer, Bombardier, ATR, Dornier, Fokker κ.α.) και μικρών αεροσκαφών (Τζετ), βρίσκονται στην Αθήνα μαζί με πολλές άλλες εταιρείες που προμηθεύουν με συστήματα και εξοπλισμό της εταιρείες αυτές. Η φετινή Γενική Συνέλευση ERA εξετάζει πως η σωστή νοοτροπία, η εταιρική κουλτούρα και η καινοτομία αποτελούν βασικούς παράγοντες μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής επιτυχίας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου με εκπροσώπους που απόλαυσαν βόλτα της Αθήνας και συμμετείχαν σε τουρνουά γκολφ στο Γκολφ της Γλυφάδας. Η ομάδα επιχειρήσεων της ERA, πραγματοποίησε επίσης την πρώτη της σύνοδο κατά τη διάρκεια των δύο ημερών. Αυτή η ομάδα έχει ως κύριο στόχο τη βελτίωση της λειτουργικής και οικονομικής απόδοσης των πτητικών και επίγειων επιχειρήσεων....συνεχεια εδώ


Categories:

Leave a Reply