Έχεις blog ή ιστοσελίδα και ψάχνεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδα σου;

Με το adsense να καταρρέει και τα περισσότερα γνωστά Affiliates να μην αποδίδουν  τους αναμενόμενους καρπούς ...τι λύσεις μένουν;

Μία νέα ελληνική εταιρία που ακούει στο όνομα CrazyNapo ήρθε να δώσει απάντηση στο πρόβλημα.

Χωρίς μεσάζοντες! Χωρίς Όριο πληρωμής! Με δυνατότητα CPA και CPM...

Χωρίς μεσάζοντες!

Η CrazyNapo εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση για τους affiliaters, γιατί σε κανένα προϊόν και σε καμία καμπάνια που τρέχει αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα δεν μεσολαβεί άλλη affiliate πλατφόρμα ή μεσάζοντες. Στην CrazyNapo εξασφαλίζονται αποκλειστικές συνεργασίες για κάθε προϊόν που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πλατφόρμα παγκοσμίως.

Χωρίς Όριο πληρωμής!

Βασική φιλοσοφία είναι να χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας κερδοφορίας. Έτσι αλλάζουμε τα δεδομένα της αγοράς και δεν θέτουμε κανένα όριο σε ποσά για την πληρωμή των affiliaters. Επίσης δίνουμε το δικαίωμα σε κάθε affiliate να ζητάει πληρωμή και κάθε βδομάδα αν το θέλει ακόμα και αν το ποσό του είναι κάτω από 10 ευρώ.

Εσείς επιλέγετε τον τρόπο CPA, CPM...

Η ανανεωμένη πλατφόρμα της CrazyNapo δίνει την δυνατότητα σε κάθε affiliater να εκμεταλλευτεί τις καμπάνιες της με ότι μέθοδο θέλει.  Εμείς υποστηρίζουμε και CPA και CPM μετρήσεις και μάλιστα με live stats πλέον και τεχνολογίες που εγγυώνται την αξιοπιστία μας στον μέγιστο βαθμό. Εντός της CrazyNapo θα βρείτε πλήθος από έτοιμα κείμενα και δημιουργικά για κάθε καμπάνια.


Σκοπός η αμοιβαία κερδοφορία! Προσωπικός σύμβουλος για αύξηση απόδοσης! Αποκλειστικά προϊόντα με μεγάλα Commission!

Σκοπός μας είναι η αμοιβαία κερδοφορία 

Στην CrazyNapo βασικός σκοπός είναι ο Affiliater να έχει την δυνατότητα να κερδίσει χωρίς όρια, όσα χρήματα αυτός θέλει, χωρίς να διαφημίζει προϊόντα από επώνυμες εταιρίες με μικρές αποδώσεις και λίγες δυνατότητες πώλησης με σκοπό μόνο την διάδοση της εκάστοτε εταιρείας και να εξυπηρετεί στην ενδυνάμωση του εκάστοτε Brand χωρίς να αμείβεται. Για αυτό στην CrazyNapo επιλέγονται προϊόντα με μεγάλες δυνατότητες κατανάλωσης και δυνατότητα εκχώρησης γενναίων ποσοστών.

Προσωπικός σύμβουλος για αύξηση απόδοσης

Η φιλοσοφία μας είναι να λειτουργήσουμε ομαδικά και να φτιάξουμε ένα δυνατό δίκτυο. Έτσι έχουμε προσωπικό σύμβουλο για όλου τους affiliaters που είναι εκεί ώστε να σας ενημερώνει για τις νέες τεχνικές, τις μεθόδους και ta tips ώστε να μπορεί ο κάθε affiliater να αυξάνει τα κέρδη του συνεχώς. Το CrazyNapo φτιάχθηκε από affiliater για affiliater. Οι συμβουλές και η εκπαίδευση είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να γίνετε μέσα από μηνύματα υποστήριξης αλλά άμεση επικοινωνία ζωντανή και τηλεφωνική.

Αποκλειστικά προϊόντα με μεγάλα Commission

Η CrazyNapo δημιουργήθηκε από affiliater που ξέρουν το βασικό πρόβλημα του  affiliate marketing. Έτσι διασφαλίζουμε συνεχώς τη αποδοτικότητα των προϊόντων που προωθούνται από την πλατφόρμα μας βάζοντας ως απαράβατο όρο το προϊόν που θα εκτελεστεί η εκάστοτε καμπάνια να μην είναι κοινώς “σούπα”.  Καμία καμπάνια μας δεν τρέχει σε άλλα affiliate programs παγκοσμίως. Για λόγους αξιοπιστίας η ολοκλήρωση των παραγγελιών γίνετε από το ιδιόκτητο τηλεφωνικό κέντρο της CrazyNapo.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την πλατφόρμα της crazynapo
συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή μπείτε απευθείας εδώ



Προσωπικές Πληροφορίες
Πρόσθετες πληροφορίες






ΣΧΟΛΙΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  athinapoli.gr

ΣΥΝ +

  • Εύκολη και γρήγορη εγγραφή. εύχρηστη πλατφόρμα με δυνατότητα διαμόρφωσης 
  • Συμβουλές και εκπαίδευση εντελώς δωρεάν
  • Υποστήριξη 
  • Αποδόσεις
  • Το project δείχνει σχεδιασμένο ακόμη και για ανθρώπους που προσεγγίζουν το affiliate είτε δυσπιστία είτε για πρώτη φορά

ΜΕΙΟΝ - 

  • Δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη πολλές καμπάνιες



Categories:

Leave a Reply