Γνωστή τραγουδίστρια έκανε ξέφρενο πάρτι με αγόρια τα τάισε πασίγνωστο σεξουαλικό superfood και κατέληξε για ράμματα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Στο νοσοκομείο κατέληξε γνωστή τραγουδίστρια μετά από ένα ξέφρενο πάρτι οργίων που έκανε στο σπίτι της ανήμερα των Χριστουγέννων με τέσσερις άντρες και ακόμα μία φίλη της.
Το εναλλακτικό ρεβεγιόν που είχε κανονίσει στο σπίτι της από ότι φαίνεται δεν της βγήκε σε καλό. Νωρίς το επόμενο πρωί με έντονους πόνους μετέβη στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε ράμματα του πρωκτού.
Οι τέσσερις άντρες οι οποίοι ήταν και επαγγελματίες στρίπερ, σύμφωνα με τη φίλη της ήταν αρκετά γεροδεμένοι Και μάλιστα η τραγουδίστρια για να μεγιστοποιήσει την απόδοση τους και να έχουν μία έντονη και ξέφρενη βραδιά όλοι τους, τους έβαλε να πάρουν από μία κουταλιά πασίγνωστου σεξουαλικού Superfood που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και ένα μίση χρόνο για να μπορούν να έχουν έντονη σεξουαλική δράση χωρίς κόπωση και παύση.
Μάλιστα έφαγαν και οι δύο φίλες από ένα κουταλάκι για να εξασφαλίσουν και τη δική τους ευχαρίστηση και την σεξουαλική τους διέγερση γεγονός που τις έκανε ακόμα πιο παθιασμένες κατά την σεξουαλική επαφή.
Σύμφωνα με την αλώβητη φίλη η εμπειρία αυτή ήταν απίστευτη όπως και η αίσθηση που είχαν και μάλιστα η διάρκεια των ερωτικών επαφών ξεπέρασε τις 7 ώρες.
Προφανώς και η τραγουδίστρια ήθελε να περάσει καλά, αλλά το παράκανε λίγο και αφού πλέον η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος την συμβουλεύουμε την επόμενη φορά να είναι λιγότερη αχόρταγη και να την μείνει η απόλαυση.
Για του περίεργους που δεν γνωρίζουν ακόμα για το βιολογικό σεξουαλικό θησαυρό αντρών και γυναικών μπορούν να τον βρουν εδώ.


Categories:

Leave a Reply