Η κορυφαία συνάντηση του δήμου Αθηναίων για την προβολή της Αθήνας σε επαγγελματίες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2018.

Το Travel Trade Athens 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», οργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών (Athens Convention & Visitors Bureau) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Ευρώπης (European Tour Operators Association - ETOA), όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η διοργάνωση δίνει στους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού τη δυνατότητα να συναντήσουν 100 επιλεγμένους αγοραστές από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες. Συνολικά στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις έχουν γίνει περισσότερες από 12.000 συναντήσεις με περισσότερους από 420 ξένους αγοραστές (Buyers). Μάλιστα, για τους Έλληνες επαγγελματίες έχει δοθεί παράταση στη δυνατότητα εγγραφής με προνομιακή τιμή έως τις 31/7/2018.

Οι εγγραφές γίνονται στον ιστότοπο της διοργάνωσης https://ift.tt/1T3Ljtt.

Οι πρόσφατες διακρίσεις στα World Travel Awards 2018, στα οποία η Αθήνα αναδείχθηκε κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για Τουρισμό Πόλεων 2018 και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ως το κορυφαίο ευρωπαϊκό Γραφείο Τουρισμού Πόλης 2018, σηματοδοτούν τη συστηματική προσπάθεια που κάνει ο δήμος για να αναδείξει τον προορισμό Αθήνα ως ιδανικό προορισμό για συνέδρια, αλλά και για city break, για όλο τον χρόνο. Μάλιστα, η αύξηση πάνω από 600% στους city break επισκέπτες επιβεβαιώνει την πρόσφατη αναφορά του δημάρχου Γιώργου Καμίνη που μίλησε για «τουριστική άνοιξη» στην Αθήνα.

newsbeast.gr


Categories:

Leave a Reply